Logo Jessica koomen

Download gratis de eerste twee hoofdstukken van Natuurlijk Moestuinieren!

Wil jij van je moestuin een ecologisch paradijs maken waarvan je jaarrond kunt oogsten en eten? In het moestuin- en kookboek Natuurlijk MOESTUINIEREN! geef ik je van A tot Z tips hoe je 365 dagen per jaar kunt eten van eigen oogst. Dit boek is een fijne houvast voor de beginnende moestuinier maar ook voldoende verdiepende kennis voor de doorgewinterde tuinfanaat die zijn groene horizon wil verbreden. Het boek bevat daarnaast ruim 95 vega(n) recepten, leuke DIY's en heel veel praktische informatie.

Download nu GRATIS de eerste twee hoofdstukken van Natuurlijk Moestuinieren en als bonus ook nog eens 7 recepten: 

  • Bietencarpaccio met Oost-Indische-kersblad en gegrilde appel
  • Winterposteleinsoep
  • Snijbietsoep
  • Shoarmabowl van knolselderij
  • Romige ontbijtpudding met biet en frambozen
  • Sambal
  • Tomatentapenade
Natuurlijk Moestuinieren! Hét moestuin-kookboek van 2024

REVIEWS

Het is een mega veelzijdig boek , heerlijk om in te grasduinen en er steeds even bij te pakken bij het beginnen van een moestuin. De recepten, zoals de aardappelfocaccia met rode ui,  ga ik zéker uitproberen! Dit boek gaat mij een mooiere en veelzijdigere tuin en meer variatie in de keuken brengen.
Evelien
Een super leuk en leerzaam boek. Vooral de tips om dingen zelf te maken van oude materialen zijn heel fijn. Maar ik kijk er ook enorm naar uit om de gerechten te maken die in het boek staan. Die zien er allemaal zo ontzettend lekker uit. Het boek is super mooi! Echt een feestje om in je handen te hebben.
Louise
Een compleet verhaal, leerzaam, vrolijk en inspirerend. Ik zie ernaar uit de inhoud van dit prachtige boek toe te passen op mijn postzegeltuintje! Op naar een goed bevloeide tuin 😉 Jes.58:11. Het boek is prachtig, mooie foto's, prettig leesbaar, stevig en groot. Je hebt echt iets in handen.
Esther