Voorintekenen Seasons' Moestuin

Wil je een gesigneerd exemplaar bemachtigen? 

Laat dan hier je gegevens achter en krijg VIP-toegang tot de voorverkoop!

Bestel nu Jessica Koomen - Seasons Moestuin

JOEHOE!!! Ik heb een boekcontract getekend! πŸ₯³
Mooi hoe een balletje kan rollen… Toen ik mocht bloggen voor Oogstkoken vroeg Fanny, hoofdredacteur van Seasons Magazine of ik al een kookboek had geschreven. We spraken een tijd later af met Miriam Brunsveld, uitgever bij Nijgh & Van Ditmar en nu is het een feit: er komt een boek! πŸ₯³


Het wordt een moestuinkookboek. Van compostwormen en een gezonde bodem tot en met heerlijke gerechten uit de moestuin en het héle proces ertussenin. 😁
πŸͺ±πŸ₯—πŸ‘©πŸΌ‍πŸŒΎπŸ§‘‍πŸ³β™»οΈ

Zo leuk en spannend en ik ben zo blij en dankbaar!!!

Wil jij een door mij gesigneerd exemplaar? Laat dan hier je gegevens achter en je krijgt VIP toegang tot de voorverkoop! 


Groetjes! Jessica

Jessica Koomen bij Nijgh & Van Ditmar

Over Seasons' Moestuin

In deze tijd zien we meer dan ooit dat mensen zelf een eigen moestuin willen aanleggen en willen koken van eigen oogst. Met Seasons’ Moestuin laat Jessica Koomen zien hoe iedereen op een eenvoudige manier kan beginnen met een ecologische moestuin en hoe je met de oogst heerlijke gerechten kan maken. Naast praktische tips voor beginnende moestuiniers geeft Jessica leuke DIY-oplossingen voor een efficiënte, biodiverse en ecologische moestuinlifestyle, zoals het maken van een composthoop of hoe je met diverse conserveertechnieken eten kunt bewaren.

De meer dan honderd recepten in dit moestuinboek (ingedeeld op fruit-, kruiden- en groentesoorten) zijn vrij van geraffineerde ingrediënten, grotendeels glutenvrij en plantaardig. Maak bijvoorbeeld de romige ontbijtpudding van bietjes uit eigen tuin of een winterposteleincurry in het voorjaar of zomers druivensorbetijs met munt. De gerechten zijn eenvoudig te maken, maar wel verrassend en gezond.

Bestel nu Jessica Koomen - Seasons Moestuin