Moestuinlezingen in september
18 september 2022 
in Nieuws
0 min. leestijd

Moestuinlezingen in september

Het najaar is bij uitstek dé gelegenheid om je te verdiepen in moestuinieren. Er is minder werk in de moestuin, dus meer tijd om je te laten inspireren over moestuinieren. Ik geef deze maand op 24 en 28 september een moestuinlezing.

Zaterdag 24 september Zwaanshoek (NH)

Het jaarrond oogsten uit de ecologische moestuin

Ik ben te gast bij tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek waar ik om 11:00 en om 14:30 uur een lezing geef. Met wat handige tips en tricks kun je namelijk het jaarrond eten uit eigen tuin. En daarnaast: hoe ecologischer, hoe logischer! Waarom dat logisch en belangrijk is en hoe 12 maanden lang oogst en eet uit eigen tuin vertel ik je daar.

Toegang en deelname is gratis, opgeven doe je hier.

Woensdag 28 september Bennekom

Gezonde voeding uit je eigen moestuin

Een van de redenen waarom ik 10 jaar geleden mijn minimoestuin uitbreidde was de gezondheidsomslag die ik maakte in najaar 2012. Na 20 jaar lang chronische gewrichtsklachten te hebben gehad, genas ik hiervan door gezonde voeding; echt waar! Ik vertel hierover op de avond die Duurzaam Bennekom in samenwerking met WUR organiseert. En natuurlijk deel ik ook informatie en handige tips om zelf je moestuin te starten of uit te breiden.

Toegang en deelname is gratis, opgeven doe je hier.

moestuinieren

Foto: Froukje Kuiper

Over de schrijver
Jessica Koomen blogt over duurzaam moestuinieren, handige moestuintips en gezonde recepten.
Jetty den Hertog
Door

Jetty den Hertog

op 10 Feb 2023

Hi Jessica, ik zou graag je boek winnen, omdat ik van plan ben om een moestuin op te zetten en alle hulp en kennis daarbij kan gebruiken.. Ik hoop dat ik nog mee kan doen. Met vriendelijke groet Jetty

Jessica Koomen
Door

Jessica Koomen

op 10 Feb 2023

Hoi jetty! Ik heb momenteel geen winactie lopen maar je hebt waarschijnlijk via moesmeisje of demoestuinbeurs (op insta en/of facebook) de winactie voorbij zien komen? Daar kun je misschien nog aan meedoen! Groetjes Jessica

Reactie plaatsen