Kom 10 juli naar Boerderij Hoekelum!
27 juni 2022 
in Nieuws
0 min. leestijd

Kom 10 juli naar Boerderij Hoekelum!

Zo af en toe sta ik op een evenement met mijn moestuinboek Seasons Moestuin. Afgelopen zaterdag stond ik op het Sint Jans-event van MergenMetz in Doorwerth. Kon je er niet bij zijn? Zondag 10 juli is er een nieuwe kans! Dan sta ik op een open dag van Boerderij Hoekelum in Bennekom. Allerlei gezellige stands, hapjes en drankjes, middenin de prachtige natuur van mijn dorp Bennekom. Je kunt yogales krijgen, genieten van live muziek en kids worden vermaakt met een springkussen en een ritje met de huifkar.

Boekenstand en gratis moestuinlezing

Ik verkoop op deze dag mijn moestuinboek en ik geef om 15:00 uur een gratis lezing. Ik zou het leuk vinden je daar te ontmoeten; je herkent me aan mijn tuinhoed uiteraard.

Gegevens

Het programma is van 11:00 uur tot 17:00 uur. Adres: Boerderij Hoekelum Edeseweg 122 in Bennekom. Voor navigatie gebruik je Edeseweg 122. Kijk voor meer info op www.hoekelum.nl

Over de schrijver
Jessica Koomen blogt over duurzaam moestuinieren, handige moestuintips en gezonde recepten.
Reactie plaatsen